.
  • Izbuc 37 Consulting SRL
  • Izbuc 37 Consulting SRL
  • Izbuc 37 Consulting SRL

Izbuc 37 Consulting S.R.L.

Multe lucruri s-au schimbat în ultimii ani, în detrimentul Germaniei, dar și al altor țări din Europa de Vest, și ne-au determinat să analizăm cu atenție subiectul emigrației în 2017. Inițial, Canada și Irlanda au fost luate în considerare ca posibile țări de destinație.

 

Apoi, mai degrabă din întâmplare, am dat peste România. O țară despre care în Germania există mai multe prejudecăți decât informații reale și serioase.

 

Am petrecut doi ani cercetând, analizând datele demografice și economice, cântărind avantajele fiecărei regiuni (calitatea vieții, infrastructura etc.) și analizând istoria și tradiția acestor țări.

 

În final, în ciuda barierei lingvistice, a existat un favorit clar: România.

 

O aventură îndrăzneață, în ciuda pregătirii și cercetării! La urma urmei, exista un elev de 12 ani ale cărui interese trebuiau luate în considerare și, pe lângă căutarea de proprietăți, pe lista de lucruri de făcut se aflau dezvoltarea unui concept de afaceri coerent și înființarea unei companii.

 

 

Notice: No Images or Galleries Found

 

 

 

Primii pași spre România

 

"Agentul imobiliar vorbitor de limba germană cu mulți ani de experiență" s-a dovedit a fi insuficient, așa că, în ciuda slujbelor noastre cu normă întreagă de consultanți în marketing și IT, am luat în propriile mâini căutarea imobiliară. Ca urmare, am petrecut nenumărate "ture de noapte" analizând piața imobiliară din România. La urma urmei, aveam idei clare despre proprietatea noastră.

Deoarece vânzătorii români de proprietăți aproape niciodată nu postează fotografii, sunt zgârciți cu detaliile și de obicei răspund la întrebări cu "Uitați-vă", am fost rapid în pragul frustrării. Dar acest lucru a întărit, de asemenea, ideea de a facilita un sprijin activ pentru alți migranți, fondatori de afaceri și investitori pe teren în România și de a elimina obstacolele.

 

Ideea de afacere era gata: o agenție de consultanță pentru cetățenii UE vorbitori de limbă germană din România!

 

În cele din urmă, a fost găsită și cumpărată pentru renovare o "fermă cu un teren mare într-o locație izolată" în satul Izbuc din frumoșii Munți Apuseni (Carpații Occidentali). La rubrica Izbuc 37 veți găsi și numele companiei noastre de consultanță din România.

 

 

 

De la consultant la furnizor de servicii complete în România

 

La scurt timp după ce am înființat compania, am adus deja primii noștri clienți germani în Munții Apuseni și am învățat rapid două lucruri:

 

  • Poți lucra cu succes în România doar dacă ai o bună rețea de relații, dacă ai o echipă puternică alături de tine și dacă te dovedești un partener de afaceri de încredere și onest, care este recomandat altora.
  • Clienții noștri doresc de la noi mult mai mult decât ajutor în găsirea unei proprietăți și înființarea unei companii.

 

Am investit mult timp în construirea și extinderea rețelei noastre din România și în dezvoltarea echipei. Cu echipa noastră de notari calificați și de încredere, avocați, consultanți, traducători, meșteri, ingineri civili și furnizori, putem realiza acum aproape orice proiect.

 

Pentru a satisface cererea clienților noștri de servicii complete, am adăugat la portofoliul nostru servicii de construcție și un serviciu de marketing. Consultanța imobiliară a fost de asemenea extinsă, astfel încât acum vă stăm la dispoziție și ca agenți imobiliari în România.

 

În martie 2023, împreună cu partenerul nostru Christoph Dörr, vom răspunde cererii tot mai mari de utilaje de construcții, scule și echipamente de șantier profesionale din regiune prin deschiderea unui parc de închiriere profesională în micul oraș Ștei. Puțin mai devreme, probabil la sfârșitul lunii ianuarie 2023, vom da o nouă viață fostei locații de evenimente "Piatra" din Vașcău împreună cu partenerul nostru de afaceri Ciprian Micle. Pe o suprafață de 250 m², aici va fi construit un centru de informare turistică cu o cafenea-bistro german și suveniruri regionale.

Consultare privind România

Beratung und Consulting Rumänien

Vă sfătuim la condiții corecte: Căutare de proprietăți imobiliare, înființare de companii, investiții, emigrare și relocare în România, căutare de locuri de muncă, conturi bancare, asigurări și proceduri administrative.

 

Agent imobiliar în România

Agent imobiliar în România

Întotdeauna avem o selecție de proprietăți verificate în stoc. Fie că este vorba de o casă de oraș, o fermă, un teren pentru construcții sau o proprietate comercială. Suntem agent imobiliar pentru proprietăți de top în România.

 

Servicii de construcții în România

Baudienstleistungen in Rumänien

Renovarea clădirilor vechi sau construcții noi în România la standarde germane? Nici o problemă cu ajutorul nostru! Supravegherea zilnică a construcției, medierea meșterilor, achiziționarea de materiale și organizarea etc.

 

Marketing, Web și SEO

Marketing, Software, Webdesign, SEO in Rumänien

Cu o experiență de aproape 30 de ani și nenumărate proiecte finalizate în domeniul consultanței, conceperii și dezvoltării, suntem bucuroși să vă sprijinim în realizarea proiectului dumneavoastră.

 

Parc de închirieri profesionale în România

Baumaschinen-Mietpark in Rumänien

În parcul nostru de închirieri profesionale, aflat în continuă creștere, veți găsi tot ce aveți nevoie pentru proiectul dumneavoastră de construcții, de la camioane la excavatoare, schele, remorci, lifturi, plăci vibratoare și unelte.

 

Informații turistice și cafenea

Tourist-Info, Cafe, Bistro, Souveirs Apuseni Gebirge

Pe o suprafață de 250 m², vă așteptăm în Vașcău la Tourist Info. Aici puteți obține sfaturi despre cazare și vizitarea obiectivelor turistice, precum și suveniruri regionale, în timp ce vă bucurați de prăjituri și mâncăruri germane.

 
 

Contactați

Vorbim doar germană și engleză.

 

Ore de lucru

(De luni până vineri)

09.00 - 12.00 und 14.00 - 17.00

 

În afara acestor ore, vă rugăm să vă faceți o programare.

Avantaje

  • Izbuc 37: neutrale, professionelle Beratung consultanță neutră, profesională
  • Izbuc 37: deutschsprachige Beratung in Rumänien Traducător român disponibil
  • Izbuc 37: engagierter und zuverlässiger Partner in Rumänien angajat și de încredere
  • Izbuc 37: Beratung in Rumänien peste 25 de ani de experiență în consultanță