.
  • Izbuc 37 Consulting SRL
  • Izbuc 37 Consulting SRL
  • Izbuc 37 Consulting SRL

Doriți să cumpărați, să vindeți sau să închiriați o proprietate în România?

 

Suntem partenerul dumneavoastră local vorbitor de limba germană, cunoaștem exact piața imobiliară din România și prețurile imobiliarelor și avem întotdeauna o selecție de proprietăți verificate în inventarul nostru. Fiind unul dintre puținii agenți imobiliari de pe piața imobiliară din România, găsim, de asemenea, proprietăți de închiriat în zonele rurale și putem oferi opțiunea de închiriere-cumpărare pentru multe proprietăți. 

 

Bineînțeles, vă însoțim de la consultanța inițială, la pregătirea achiziției și cumpărarea proprietății și până la predarea proprietății dumneavoastră în România.

 

 

 

 

 

Portofoliul nostru imobiliar 

 

Proprietățile noastre de top din România, toate de vânzare imediată, pot fi găsite pe pagina noastră de internet https://rumaenien.immo.

 

Dacă nu găsiți acolo proprietatea visurilor dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați. Întotdeauna avem aproximativ 10-15 proprietăți în curs de achiziție pentru care încă nu avem informații sau pentru care actele nu au fost încă eliberate de către notar pentru vânzare.

 

Apropo: În zonele rurale se vând multe proprietăți, dar veți găsi cel mult 20-25% dintre acestea pe internet sau la o agenție imobiliară.

 

O căutare activă (ordin de căutare imobiliară) pe site este mult mai promițătoare în acest caz.

 

 

 

Ordine de căutare imobiliară 

 

Dacă nu ați găsit încă casa sau proprietatea potrivită, dacă doriți condiții speciale (de exemplu, cumpărare în rate) sau dacă doriți să vă simplificați și să accelerați căutarea, vom fi bucuroși să vă sprijinim în mod activ în căutarea proprietății la fața locului.

 

Nu există comisioane de intermediere și, în funcție de proprietate, economisiți câteva mii de euro! În calitate de consultanți, vă taxăm doar pentru munca noastră efectivă, pe care o discutăm în detaliu cu dumneavoastră în prealabil. Prin urmare, aveți un control total al costurilor.

 

Factorul decisiv este însă faptul că, în calitate de consultant, noi trebuie să vă reprezentăm doar interesele, în timp ce, în calitate de agent imobiliar, suntem obligați să rămânem neutri. În acest fel, obținem reduceri considerabile la prețurile de achiziție.

Consultare privind România

Beratung und Consulting Rumänien

Vă sfătuim la condiții corecte: Căutare de proprietăți imobiliare, înființare de companii, investiții, emigrare și relocare în România, căutare de locuri de muncă, conturi bancare, asigurări și proceduri administrative.

 

Agent imobiliar în România

Agent imobiliar în România

Întotdeauna avem o selecție de proprietăți verificate în stoc. Fie că este vorba de o casă de oraș, o fermă, un teren pentru construcții sau o proprietate comercială. Suntem agent imobiliar pentru proprietăți de top în România.

 

Servicii de construcții în România

Baudienstleistungen in Rumänien

Renovarea clădirilor vechi sau construcții noi în România la standarde germane? Nici o problemă cu ajutorul nostru! Supravegherea zilnică a construcției, medierea meșterilor, achiziționarea de materiale și organizarea etc.

 

Marketing, Web și SEO

Marketing, Software, Webdesign, SEO in Rumänien

Cu o experiență de aproape 30 de ani și nenumărate proiecte finalizate în domeniul consultanței, conceperii și dezvoltării, suntem bucuroși să vă sprijinim în realizarea proiectului dumneavoastră.

 

Parc de închirieri profesionale în România

Baumaschinen-Mietpark in Rumänien

În parcul nostru de închirieri profesionale, aflat în continuă creștere, veți găsi tot ce aveți nevoie pentru proiectul dumneavoastră de construcții, de la camioane la excavatoare, schele, remorci, lifturi, plăci vibratoare și unelte.

 

Informații turistice și cafenea

Tourist-Info, Cafe, Bistro, Souveirs Apuseni Gebirge

Pe o suprafață de 250 m², vă așteptăm în Vașcău la Tourist Info. Aici puteți obține sfaturi despre cazare și vizitarea obiectivelor turistice, precum și suveniruri regionale, în timp ce vă bucurați de prăjituri și mâncăruri germane.

 
 

Contactați

Vorbim doar germană și engleză.

 

Ore de lucru

(De luni până vineri)

09.00 - 12.00 und 14.00 - 17.00

 

În afara acestor ore, vă rugăm să vă faceți o programare.

Avantaje

  • Izbuc 37: neutrale, professionelle Beratung consultanță neutră, profesională
  • Izbuc 37: deutschsprachige Beratung in Rumänien Traducător român disponibil
  • Izbuc 37: engagierter und zuverlässiger Partner in Rumänien angajat și de încredere
  • Izbuc 37: Beratung in Rumänien peste 25 de ani de experiență în consultanță