.
  • Izbuc 37 Consulting SRL
  • Izbuc 37 Consulting SRL
  • Izbuc 37 Consulting SRL

Ca un cuplu de antreprenori, am emigrat din Germania în România pentru că suntem convinși că România este pe drumul cel bun către un viitor economic puternic.

 

A fost o decizie bună și corectă, pentru că România este o țară extraordinar de frumoasă, cu o faună și o floră care îți taie respirația, cu oameni extraordinari și cu un potențial incredibil.

 

În calitate de consilieri profesioniști, inclusiv pentru grupurile din Europa de Vest, am recunoscut cu ani în urmă tendința ca Europa de Vest să intre în recesiune. Faptul că am avut dreptate este demonstrat și de faptul că din ce în ce mai mulți germani emigrează. Dacă până în 2015 erau aproximativ 150.000 de germani pe an, în ultimii ani au părăsit țara aproximativ 250.000 de cetățeni germani.

 

Oferim consultanță și sprijin dedicat și de încredere pentru europenii de vest vorbitori de limbă germană (de obicei: germani, austrieci și elvețieni) în căutarea de proprietăți imobiliare, achiziții imobiliare, înființarea de afaceri, investiții și emigrare.

 

Cu ajutorul rețelei noastre de notari români calificați, avocați, traducători, consultanți fiscali, ingineri civili și companii de construcții, putem realiza aproape orice proiect.

 

Dacă doriți să faceți parte din echipa noastră de succes sau credeți că ne puteți sprijini, atunci nu ezitați să ne contactați.

Consultare privind România

Beratung und Consulting Rumänien

Vă sfătuim la condiții corecte: Căutare de proprietăți imobiliare, înființare de companii, investiții, emigrare și relocare în România, căutare de locuri de muncă, conturi bancare, asigurări și proceduri administrative.

 

Agent imobiliar în România

Agent imobiliar în România

Întotdeauna avem o selecție de proprietăți verificate în stoc. Fie că este vorba de o casă de oraș, o fermă, un teren pentru construcții sau o proprietate comercială. Suntem agent imobiliar pentru proprietăți de top în România.

 

Servicii de construcții în România

Baudienstleistungen in Rumänien

Renovarea clădirilor vechi sau construcții noi în România la standarde germane? Nici o problemă cu ajutorul nostru! Supravegherea zilnică a construcției, medierea meșterilor, achiziționarea de materiale și organizarea etc.

 

Marketing, Web și SEO

Marketing, Software, Webdesign, SEO in Rumänien

Cu o experiență de aproape 30 de ani și nenumărate proiecte finalizate în domeniul consultanței, conceperii și dezvoltării, suntem bucuroși să vă sprijinim în realizarea proiectului dumneavoastră.

 

Parc de închirieri profesionale în România

Baumaschinen-Mietpark in Rumänien

În parcul nostru de închirieri profesionale, aflat în continuă creștere, veți găsi tot ce aveți nevoie pentru proiectul dumneavoastră de construcții, de la camioane la excavatoare, schele, remorci, lifturi, plăci vibratoare și unelte.

 

Informații turistice și cafenea

Tourist-Info, Cafe, Bistro, Souveirs Apuseni Gebirge

Pe o suprafață de 250 m², vă așteptăm în Vașcău la Tourist Info. Aici puteți obține sfaturi despre cazare și vizitarea obiectivelor turistice, precum și suveniruri regionale, în timp ce vă bucurați de prăjituri și mâncăruri germane.

 
 

Contactați

Vorbim doar germană și engleză.

 

Ore de lucru

(De luni până vineri)

09.00 - 12.00 und 14.00 - 17.00

 

În afara acestor ore, vă rugăm să vă faceți o programare.

Avantaje

  • Izbuc 37: neutrale, professionelle Beratung consultanță neutră, profesională
  • Izbuc 37: deutschsprachige Beratung in Rumänien Traducător român disponibil
  • Izbuc 37: engagierter und zuverlässiger Partner in Rumänien angajat și de încredere
  • Izbuc 37: Beratung in Rumänien peste 25 de ani de experiență în consultanță