.
  • Izbuc 37 Consulting SRL
  • Izbuc 37 Consulting SRL

Serviciile noastre

Înființată inițial ca o firmă de consultanță pentru vest-europenii care doreau să emigreze în România sau să investească în România, ne-am dat seama în curând că clienții noștri așteptau de la noi mai mult decât ajutor în căutarea și achiziționarea de proprietăți.

 

Din acest motiv, am adăugat în portofoliul nostru servicii de construcții pentru renovări și construcții noi, precum și pentru înființarea de afaceri în România și am înființat un parc de închirieri profesionale de utilaje și unelte de construcții.

 

Alte două domenii de activitate vor urma la începutul anului 2023. Împreună cu partenerul nostru, S.C. Apuseni Rental Profis S.R.L., în orășelul Ștei va fi înființat un parc de închiriere de utilaje și scule pentru construcții. În orășelul Vașcău vom deschide un centru de informare turistică pe o suprafață de aproximativ 250 m², care va include și o cafenea cu prăjituri germane și un bistro cu mâncăruri germane.

Vă sfătuim în condiții echitabile în ceea ce privește căutarea de imobile, înființarea de firme, investiții, emigrare și relocare în România, căutarea unui loc de muncă, conturi bancare, asigurări și proceduri administrative.

Întotdeauna avem o selecție de proprietăți verificate în stoc. Fie că este vorba de o casă de oraș, o fermă, un teren pentru construcții sau o proprietate comercială. Suntem agent imobiliar pentru proprietăți de top în România.

Renovarea clădirilor vechi sau construcții noi în România la standarde germane? Nici o problemă cu ajutorul nostru! Supravegherea zilnică a construcției, medierea meșterilor, achiziționarea de materiale și organizarea etc.

Cu o experiență de aproape 30 de ani și nenumărate proiecte finalizate în domeniul consultanței, conceperii și dezvoltării, suntem bucuroși să vă sprijinim în realizarea proiectului dumneavoastră.

În parcul nostru de închirieri profesionale, aflat în continuă creștere, veți găsi tot ce aveți nevoie pentru proiectul dumneavoastră de construcții, de la camioane la excavatoare, schele, remorci, lifturi, plăci vibratoare și unelte.

Pe o suprafață de 250 m², vă așteptăm în Vașcău la Tourist Info. Aici puteți obține sfaturi despre cazare și vizitarea obiectivelor turistice, precum și suveniruri regionale, în timp ce vă bucurați de prăjituri și mâncăruri germane.

Contactați

Vorbim doar germană și engleză.

 

Ore de lucru

(De luni până vineri)

06.00 - 12.00 und 14.00 - 18.00

 

În afara acestor ore, vă rugăm să vă faceți o programare.

Avantaje

  • Izbuc 37: neutrale, professionelle Beratung consultanță neutră, profesională
  • Izbuc 37: deutschsprachige Beratung in Rumänien Traducător român disponibil
  • Izbuc 37: engagierter und zuverlässiger Partner in Rumänien angajat și de încredere
  • Izbuc 37: Beratung in Rumänien peste 25 de ani de experiență în consultanță

Imprimare

Copyright 2021: Izbuc 37 Consulting S.R.L.; Concepție și design web cu Joomla!CMS: Izbuc 37 Consulting S.R.L.

izbuc37.comrumaenien.construction - rumaenien.immo